Borgmester i Gribskov vil spise de ældres mad resten af januar

Facebook-bruger tvivler på, at borgmesteren reelt kommer til at smage den mad, de ældre normalt får. Lav i stedet stikprøve-kontrol, lyder det.

Den er blevet omtalt som noget, der ligner " svinefoder".

Og "Det Danske Madhus", som leverede det måltid, en 92-årig dame i Helsinge skulle sætte tænderne i nytårsaften, havnede i en regulær shitstorm på de sociale medier. Og blev bagefter bedt om at komme til møde på rådhuset i Gribskov kommune.

For formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Gribskov Kommune, Birgit Roswall (V), syntes nemlig heller ikke, at ældremaden så lækker ud. 

Nu vil kommunens borgmester,  Venstres Kim Valentin, selv teste ældremaden, fremgår det af Gribskov Kommunes hjemmeside:

"Kim Valentin vil resten af januar spise samme mad som vores ældre, hjemmeboende borgere får serveret", står der blandt andet.

Men en af Facebook-brugerne, Holger Eske Christensen, spørger om borgmesteren nu også i virkelighen smager den mad, som borgerne normalt får:

- Mon ikke leverandøren opper sig i januar måned ? Fortsæt forsøget fremover som stikprøver, hvor leverandøren ikke ved hvornår borgmesteren vil sætte tænderne i deres produkt, forslår han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Mangel på servicehunde

playMangel på servicehunde rammer Mathias: "Jeg frygter, at hunden ikke kommer"

20180419-170125-l-1920x1277we.jpg

Supermarked har problemer med unge uden mundbind - sender appel til forældre

Udklipmurer fra Brøndby

Murer fra Brøndby får lov at blive i Danmark, mens klagesag behandles

Fakkeloptog Helsingør

Hundredvis af borgere støttede caféejer i fuldstændig stilhed

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere