Biograf i Skovbrugsmuseet?

Hørsholm Bios Støtteforening ønsker en kommerciel biograf i byen og har foreslået, at Jagt- og Skovbrugsmuseets lokaler kan bruges til biografsale, når museet flytter til Djursland.

- Det er først og fremmest bygningen Vognporten, vi taler om. Det er en enorm bygning, som efter vores mening kan rumme en biograf, siger Jørgen Holck, formand for Hørsholm Bios Støtteforening, til Frederiksborg Amts Avis.

Biografforeningen har dog mødt kritik for at være for hurtig på aftrækkeren, fordi museet endnu ikke er flyttet.

- Jeg er selv meget tilhænger af, at det museum bliver liggende, og det kan godt virke lidt hurtigt, at vi nu går ud og spekulerer i, hvad Vognporten kan bruges til.

Men det er sådan, at når museet flytter, er der flere, der vil komme med bud på, hvad vi kan bruge bygningerne til, siger Jørgen Holck.

Det ser ud til, at Kulturhuset Trommen snart kan invitere biografgængere ind hos dem, men det er ikke i tråd med foreningens ønsker.

For mere end 20 år siden lukkede Hørsholm Biograf og siden har borgerne i Hørsholm skulle krydse kommunegrænsen for at komme i biografen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

Cirkrusrevyen 2021 første prøvedag

playMasser af smil og latter: Cirkusrevyen holdt første prøvedag

Copenhell 2018

playPopulær festival kommer med dyster udmelding

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere