Ældre kvinde slæbt efter bil: Politiet søger vidner

18-årig kvindelig bilist påkørte ældre kvinde - politiet efterlyser vidner

Arkivfoto. Kvinden blev efter ulykken tilset af en akutlæge og fløjet på Rigshospitalet. Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Var du i nærheden af parkeringspladsen ved Fakta i Helsinge den 18. november omkring klokken 14.10? Så vil Nordsjællands Politi måske meget gerne tale med dig.

For på præcist det tidspunkt skete et alvorligt færdelsuheld.

En nyslået kørekortsindehaver - en 18-årig kvinde - kom kørende fra Frederiksborgvej og svingede ind på parkeringspladsen ved Fakta i Helsinge.

Her påkørte hun en 65-årig kvindelig fodgænger foran butikkens hovedindgang, og den ældre kvinde blev trukket adskillige meter efter bilen med den unge fører.

Læs også Ambulancer og brandbiler får fartbøder under udrykning

Både politi og sundhedsmyndigheder hastede til stedet, og den 65-årige kvinde blev tilset af akutlægen.

Derefter blev hun hentet af en helikopter og fløjet til Rigshospitalet, hvor hun blev behandlet for sine alvorlige skader.

(Artiklen fortsætter under kortet)

- Der er tale om et alvorligt færdselsuheld, og for at sikre, at vi har alle relevante oplysninger, inden vi beslutter, hvad der videre skal ske i sagen, vil vi gerne høre fra borgere, som har været vidner til ulykken, fortæller politikommissær i Nordsjællands Politi Morten Riisager-Pedersen til TV 2 Lorry.

Der er endnu ikke taget stilling til, om den 18-årige bilist skal sigtes efter ulykken, men politiet vil meget gerne høre fra vidner, som kan henvende sig på 114.

Læs også Motorcyklist kommet alvorligt til skade - hentet med helikopter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik