52-årig Lars Halvor forsvundet: Nu har Politiet fundet lig i Helsinge

52-årige Lars Halvor Hermansen fra Birkerød har været forsvundet siden den 18. september. Nu mener politiet at have fundet hans lig.

Søndag aften fandt efterforskere fra Nordsjællands Politi liget af en mand på en ejendom i Helsinge i forbindelse med efterforskningen af den forsvundne Lars Halvor Hermansen.

Liget formodes at være identisk med Lars Halvor Hermansen, idet flere unikke genstande på liget umiddelbart kan kædes sammen med den savnede.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Politiet har af flere omgange efterlyst Lars Halvor Hermansen, da flere spor pegede i retning af, at der kunne være begået en kriminel handling i forbindelse med hans forsvinden.

Torsdag den 18. oktober resulterede politiets efterforskning i, at en 49-årig mand blev varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for at have dræbt Lars Halvor Hermansen samt for besiddelse af narkotika med henblik på overdragelse til et større antal personer.

Ejendommen, hvor liget blev fundet, har tilknytning til den varetægtsfængslede i sagen og har gennem de seneste uger været genstand for undersøgelser, der kunne lede politiet i retning af, hvad der var sket med Lars Halvor Hermansen.

Der efterforskes fortsat i sagen, og på baggrund af de omstændigheder, som liget blev fundet under, arbejder Nordsjællands Politi fortsat ud fra teorien om, at der er begået en alvorlig forbrydelse i forbindelse med Lars Halvor Hermansens forsvinden.

Der afventes nu svar fra obduktionen, som finder sted tirsdag, hvor formålet blandt andet er at fastslå identiteten på den fundne samt dødsårsagen.

- Det er et stort gennembrud i sagen, at vi med stor sandsynlighed har fundet den savnede. Vi efterforsker nu videre for at få fastlagt det præcise hændelsesforløb, fortæller leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, politikommissær Henrik Gunst.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med efterforskningen modtaget henvendelser fra borgere, som har bidraget til sagens fremdrift.

- Jeg vil gerne takke de borgere, som undervejs har delt efterlysningen af Lars Halvor Hermansen og henvendt sig til os med informationer, slutter Henrik Gunst.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

624917-311

Påkørt af bil: 75-årig kvinde i kritisk tilstand

Mand død på sheltertur.

33-årig mand død efter familietur i shelter

indbrud

Politiet advarer om særlig indbrudstendens efter flere indbrud i påsken

Føtex2

Føtex "leverer lige til døren" - men her går det helt galt

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere