Vanvidskørsel i by – stjålne motorcykler og motorcrossere kan være årsag

Politiet efterforsker flere tyverier af motorcykler og motorcrossere, som muligvis bliver brugt til utryghedsskabende kørsel i Greve og Hundige.

Arkivfoto - manden og køretøjet har ingen relation til informationerne i artiklen. Foto: Lars Møller - Ritzau & Scanpix

Der har den seneste tid været flere tilfælde af utryghedsskabende kørsel i Greve/Hundige-området.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der arbejder på at finde frem til de to-hjulede køretøjer, som er årsag til problemerne.

- Motorcykler/motorcrossere er attraktive for tyveknægte, og de udgør en stor risiko for alle, når de kommer i hænderne på tankeløse unge mennesker, som ikke bekymrer sig om den fare, de udgør for andre trafikanter, skriver politikredsen i deres døgnrapport.

Læs også Boligområde plaget af vanvidskørsel

I det seneste år er der alene i Midt- og Vestsjællands Politikreds blevet stjålet 26 motorcykler/motorcrossere, hvoraf de fire er stjålet i Greve-området.

Politiet oplyser, at det er deres opfattelse, at nogle af de stjålne køretøjer kan være årsag til problemerne i Greve, og at de efterforsker tyverierne, så de to-hjulede maskiner kan komme hjem til deres rette ejermand.

Borgere opfordres til at sikre køretøjer

Som følge af de mange tyverier opfordrer politiet borgerne til at sikre deres knallerter, motorcykler og motorcrossere ekstra godt.

Læs også Boligområde plaget af fartbøller – nu skal blomsterkasser sænke farten

- Vi hører fortsat gerne fra borgere, som ser henstillede knallerter, motorcykler og motorcrossere i det offentlige rum, lyder det fra politiet.

Politiet vil også gerne have tip fra borgere, som ser de tohjulede køretøjer gemt væk i garager eller udhuse, hvor de umiddelbart ikke hører til.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik