Tre mænd anholdt efter vild biljagt i nat

Politiet jagtede stjålen Audi hele vejen fra Jyllinge til Greve. Undervejs forsøgte en anden bil at bremse politiet.

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi måtte natten til fredag træde i sømmet i bund, da de forsøgte at standse en gruppe biltyve.

Klokken 03.00 fik politiet en anmeldelse fra en kvinde i Jyllinge, der netop havde fået stjålet sin Audi fra sin indkørsel, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

 

Kort tid efter traf en patrulje Audien i området, hvor den havde følgeskab af en Mercedes. I den forbindelse kørte Mercedesen ind foran patruljebilen for at afskærme den fra at eftersætte Audien. 

Politiet måtte i den forbindelse undvige bilen, og herefter fulgte en længere biljagt fra Jyllinge og ned mod Roskilde via motorvejen mod Greve. Flere patruljer blev i den forbindelse tilkaldt.

På et tidspunkt slap politiet begge biler ude af syne. Senere, klokken 01.20, blev de dog begge truffet på Godsvej ved Engrøjel i Greve.

Her stod Audien efterladt, mens politiet traf tre mænd i alderen 22 til 33 år i Mercedesen. De blev alle anholdt på stedet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de i skrivende stund er ved at undersøge mændenes roller i forbindelse med biltyveriet. Både i forhold til, hvem der stjal Audien, og hvem der kørte i Mercedesen, som forsøgte at standse politiet. Selve Mercedes var ikke meldt stjålet, men politiet oplyser, at de ved, hvem ejeren er. 

Der er endnu ikke taget stilling til, om mændene skal fremstilles i grundlovsforhør.

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker ikke at oplyse, om de tre mænd i forvejen er kendt af politiet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

politi blå blink

30-årig mand i kritisk tilstand efter knivstik - 18-årig anholdt

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

Greve

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere