Politikere inviterer til borgermøde efter protester mod højt byggeri

Store protester fra borgere mod højt byggeri ved Strandvejen i Greve har fået byrådspolitikere til at invitere til borgermøde om forslag til nye lokalplaner.

Tilbage i juni i år mødte masser af borgere op for at protestere mod højt byggeri langs Strandvejen.

Men nu forsøger byrådspolitikere i Greve at imødekomme borgernes utilfredshed og inviterer derfor til borgermøde om forslag til nye lokalplaner.

Mødet kommer blandt andet til at handle om etager, sammenlægning af matrikler og afstanden mod skel. 

- Vi har brug for en revidering af vores lokalplaner, da vi har erfaret, at de intentioner vi har haft med lokalplanerne kan fortolkes. Dette har ført til en udvikling af Strandvejen, som ikke er forenelig med borgernes interesse. Derfor håber jeg, at mange vil møde op, så vi politikere får input til det videre arbejde, siger formanden for Plan- og Udviklingsudvalget, Marc Genning i en pressemeddelelse. 

Efter borgermødet vil Plan- og Udviklingsudvalget begynde at udarbejde nye lokalplaner for området ved Strandvejen. Indtil de nye lokalplaner er vedtaget, vil en del nybyggeri og sammenlægninger af matrikler blive besluttet direkte af det politiske udvalg. 

Borgermødet foregår mandag den 2. september fra klokken 19-21 på Greve Rådhus, og alle kan deltage. 

Nedenfor kan du se et tidligere indslag fra i juni, da en gruppe borgere protesterede mod det høje byggeri langs Strandvejen.

De seneste år har villakvartererne på begge sider af Strandvejen i Greve Kommune oplevet, at der skyder etagebyggerier op, når villagrunde ud til Strandvejen bliver solgt.