Politiet om knivstikkeri ved storcenter: Vi ved, hvor vi skal lede

Meget tyder på, at knivstikkeriet ved Waves skyldtes uoverensstemmelser mellem personer, der kender hinanden.

Politiet er stadig i gang med efterforskningen af det knivstikkeri, der lørdag ved middagstid fandt sted Storcentret Waves i Hundige.

Her opstod der tumult mellem en 29-årig mand fra Greve og to andre mænd. Det endte med, at den 29-årige blev stukket med kniv i ansigtet og i hovedet.

Gerningsmændene forsvandt bagefter fra stedet i en personbil. Men politiet har en god fornemmelse af, hvor de skal lede, siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningsenheden i Midt- og Vestsjællands Politi. 

- Vi efterforsker i øjeblikket hændelsen med knivstikkeriet mellem flere personer intenst, og vi har en god fornemmelse af, hvor vi skal lede. Det er endnu for tidligt at sige, hvad baggrunden for episoden er, men meget tyder på, at det er en uoverensstemmelse mellem nogle personer, der muligvis kender hinanden, siger han. 

Motiv endnu uvist

Det er politiets opfattelse, at mødet mellem personerne udviklede sig i en uheldig retning, men om uoverensstemmelsen er personligt motiveret eller en del af en konflikt mellem kriminelle grupperinger i området er endnu uvist, siger vicepolitiinspektøren. 

Hændelsen skete foran et træningscenter i Waves. Politiet har fået oplyst, at den ene gerningsmand tog den 29-årige med ud til parkeringspladsen foran træningscentret, hvor den anden gerningsmand kom løbende, og der opstod tumult, som førte til, at den 29-årige blev stukket.

Den 29-årige blev behandlet for skaderne på sygehuset, men var uden for livsfare og er blevet udskrevet igen. 

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke flere kommentarer til sagen, men hører fortsat gerne fra vidner til episoden.