Politiet: 15-årig blev voldtaget i skralderum

Pige mødtes frivilligt med 17-årig dreng, som angiveligt tvang pigen ind i skralderum og voldtog hende.

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag anholdt en 17-årig dreng i forbindelse med en voldtægt begået i Karlslunde mandag eftermiddag. Det oplyser politikommissær Ove Pedersen.

Politiet efterlyser nu eventuelle vidner, som kan bidrage til efterforskningen af sagen.

Sagens offer er en 15-årig pige, som mandag mellem klokken 13 og 15 mødtes med en 17-årig dreng fra Ishøj. Mødet fandt sted ved Karlslunde Station.

Herfra gik de unge mennesker til bebyggelsen Karlslunde Kysthave, hvor pigen ifølge politiet blev tvunget ind i et skralderum og udsat for fuldbyrdet voldtægt.

- De har mødt hinanden efter aftale, så det er ikke sådan, at der render nogen rundt i området og voldtager tilfældige piger, fortæller Ove Pedersen til Ritzau.

Mandag aften anmeldte pigen sagen til politiet, og det er på baggrund af efterforskningen og afhøringer i løbet af aftenen og natten, at politiet har foretaget anholdelse af den 17-årige tirsdag.

Ove Pedersen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at give yderligere oplysninger om sagen. Det gælder også spørgsmålet om, hvorvidt offer og gerningsmand har kendt hinanden på forhånd eller eventuelt har aftalt et møde over nettet.

- Der skal være grundlovsforhør i morgen, og nu må vi se, hvad det ender med, inden vi melder mere ud, siger Ove Pedersen.

Grundlovsforhøret vil blive afholdt onsdag ved Retten i Roskilde. Den 17-årige er sigtet efter straffelovens paragraf 216 om voldtægt. Ifølge politiet nægter han sig skyldig.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi demo

playPolitiet massivt til stedet efter uro i København - en anholdt for stenkast

20210429-201324-7-1920x1440we

Politiet efterlyser tabt medicin - kan være dødeligt ved indtagelse

Knivstik Roskilde

Mænd på knallert stikker offer med kniv i Roskilde

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

Greve

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere