Mand umotiveret overfaldet og røvet af unge mænd på S-togstation

Politiet efterlyser vidner til et røverisk overfald på en 55-årig mand ved Hundige Station natten til 2. påskedag.

Politiet vil nu forsøge at gennemgå eventuel videoovervågning på stationsområdet for at få beskrevet overfaldsmændene yderligere. Foto: Jens Nørgaard Larsen - Ritzau Scanpix

Tirsdag eftermiddag klokken 16.06 ringede en 55-årig mand fra Greve til politiet for at anmelde et overfald, som han havde været udsat for mandag den 22. april klokken 01.50 på Hundige S-togstation.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i den offentlige døgnrapport.

Manden har forklaret over for politiet, at han netop var steget ud af S-toget, da han blev overfaldet af 3-4 unge mænd omkring de 20 år.

Ifølge offeret var der ikke noget motiv til overfaldet, hvor han flere gange blev slået i hovedet, så han faldt om på perronen, hvor han fik flere slag mod kroppen.

I forbindelse med overfaldet lykkedes det overfaldsmændene at tage den 55-åriges høretelefoner samt nogle kontanter fra en mavetaske.

Knoglebrud i hånden

Efter overfaldet har den 55-årige været på skadestuen til behandling for flere kvæstelser, herunder blandt andet knoglebrud i den ene hånd.

Politiet oplyser, at de skal have lavet en fornyet afhøring af offeret snarest. De mistænkte gerningsmænd kan ikke beskrives yderligere, og politiet vil nu forsøge at gennemgå eventuel videoovervågning på stationsområdet for at få beskrevet overfaldsmændene yderligere.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet eller gruppen i området ved Hundige S-togstation natten til 2. påskedag.

Man kan kontakte politiet på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik