Greve går til kamp mod hunde-landminer

Greve Kommune har kastet sig ind i kampen mod hundelorte. Kommunen opfordrer borgere til at sætte flag i 'landminerne' for at skamme dovne hundeejere.

'Er du også frustreret over at skulle gå zigzag mellem landminerne? Så hjælp os med at plante flag i byens hundelorte, så vi kan gøre de skyldige opmærksomme på deres unoder. Måske kan det give dem røde ører og få dem til at rydde op efter hunden.'

Sådan skrev Greve Kommune i går på kommunens Facebook-side. Det startede en heftig debat om 'hunde-landminer'. Mange Greve-borgere var på kommunens side, men flere efterlyste også flere skraldespande til hunde-hømhømmere. Tonen i debatten var ophedet, og en enkelt mente, at politikerne i Greve skulle 'sætte et flag i deres egne bukser med alt det lort, de selv lukker ud.'

225.000 på at tømme 'hømmere'

I dag skriver kommunen igen om hundelorte på Facebook-siden. Her kan man blandt andet læse følgende: 'Skal vi sætte skraldespande op overalt til blandt andet hundelorte? Tja. Det er jo op til os i Greve og vores politikere. Men vi kan da fortælle, at vi nu bruger 225.000 kroner om året på at tømme kommunens 35 særlige hundelorte-skraldespande - også kaldet 'hømmere'.

Vi dækker historien om Greves 'landminer' i vores 19.30-udsendelse i aften.

Bor du i Greve? Så er du meget velkommen til at sende os billeder af hundehømmere - med eller uden flag i - på vores Facebook-side. Så kan vores journalist Morten nemlig bruge billederne i sit indslag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Greve

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere