Greve: 10 millioner til renovering af stadion

Greves nedslidte atletikstadion skal renoveres for 10 millioner kroner i de kommende måneder.

Atletikbanerne trænger til en kærlig hånd på Greve Stadion, og den kærlige hånd er på vej, for byrådet har besluttet at bruge 10 mio. kr på at sætte banerne i stand.

Greve Atletikstadion på Greve Idrætscenter bilver brugt af både hverdagsmotionister og den sportslige elite som diskoskastere og længdespringere. De kan nu glæde sig til, at stadions nedslidte redskaber og baner får en ordentlig overhaling.

Elitesportsfolkene kan se frem til et stadion i international klasse, og  hverdagsmotionisterne kan glæde sig til bedre plads og pænere forhold.

- I byrådet bruger vi nu 10 millioner kroner på at renovere stadion. De penge skal komme så mange borgere som muligt til gode - både vores dygtige atleter og os almindelige motionister, siger Anne Marie Lyduch, der er formand for Fritids- og Kulturudvalget, og som selv hører til blandt hverdagsmotionisterne.

Arbejdet med at renovere stadion begyndte 1. marts, og i øjeblikket er hele området lukket. De nye baner skal være klar til juni så både elitesportsfolk og hverdagsmotionister kan tage banerne i brug. Når renoveringen er færdig vil det være muligt at holde internationale atletikstævner i Greve.

Der er dagligt mange forskellige brugere af atletikbanerne, og blandt de faste motionister finder man brugerne fra Else Hus i Greve. Brugerne har forskellige handicap, men på Greve Atletikstadions bløde underlag kan de både  gå og tåle at falde.

 - Vi kommer hver eneste uge, og vores brugere er meget glade for at gå og løbe på banerne, siger Annelise Henriksen fra Else Hus.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Greve

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere