Facebook-vrede mod Greves borgmester

Svigefuldt løftebrud! Sådan lyder anklagen mod Greves venstre-borgmester, Pernille Beckmann, efter hun har slettet en opdatering på facebook, hvor hun sidste år lover at ingen skoler bliver lukket. Men nu vil hun alligevel lukke Tjørnelyskolen i Greve Nord.

D. 31. august ventes Greve Byråd at vedtage at lukke Tjørnelyskolen i Greve Nord.

Ifølge Venstres borgmester, Pernille Beckmann, ventes lukningen at indbringe 85-95 mio. kr. i besparelser på vedligehold og indtægter på salget af skolen.

- Byrådets og min opgave er at sikre, at alle vores skoler bliver løftet, og at hele kommunen bliver tilgodeset, siger hun og understreger, at de penge, som bliver frigivet ved lukningen af Tjørnelyskolen, også vil blive i Greve Nord, siger Pernille Beckmann til SN.dk.

Problemet er bare at hun, i forbindelse med budgetforliget sidste år, i en opdatering på sin facebook-profil slog fast, at der ikke bliver nogen skolelukning i Greve. I opdateringen skrev hun blandt andet:

- Der er i Greve indgået bredt forlig. Alle byrådsmedlemmer står bag. Vi lukker ingen skoler i Greve Nord, Greve Midt eller Karlslunde..... Det er et knaldgodt budget!

Nu vil Pernille Beckmann så alligevel gerne lukke en skole og har i den forbindelse fornylig slettet sin tidligere opdatering. Noget som vækker harme på facebook:

- Sikke dog en fadæse..... Mindre end et år efter 'det er et knaldgodt budget' og 'vi lukker ingen skoler i Greve Nord'...... Så er det lige netop hvad der er ved at ske. U T R O V Æ R D I G T - just saying, skriver Anna Kollemorten

Og Michael Ravnsbæk skriver i samme tråd:

NEJ NEJ NEJ! Pernille Beckmann - det er da under lavmålet, tenderende til det svigagtige, at du sletter et tidligere indlæg.

Du kan læse mere på facebook og se mere i vores udsendelse i aften 19.30.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Uddannelse

def_thumb,50_percent

playCorona-undervisning endt i succes: Nu opretter gymnasium online-klasse

online SFO i Solrød

playTrods nedlukning kan børn i Solrød komme i SFO: Mødes via onlineplatform

Pernille Rosenkrantz-Theil

Regeringen udvider nødpasning for de yngste elever

Katrinedals Skole i København

Opråb fra skolelærer i København: Udskyd skolestart til 11. januar

Greve

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere