Dommer har løsladt mistænkt i sag om drab i Tune - politiet leder efter spor med hunde

Mand fra Hvidovre blev dræbt af to skud i Hedeland ved Tune. Politiet har efterlyst vidner. 49-årig løsladt.

Politiet afspærrer onsdag dele af Tjærebyvej og Lyngbækvej i forbindelse med efterskningne af drabet i Tune mandag. Foto: Presse-fotos.dk

En mand, som politiet sigter for at have dræbt en 47-årig mand i et rekreativt område ved Tune, er blevet løsladt. En dommer vurderer, at mistanken ikke er tilstrækkeligt begrundet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi onsdag efter et grundlovsforhør, som fandt sted tirsdag.

Forbrydelsen blev opdaget tidligt mandag morgen. Den 47-årige, der er fra Hvidovre, blev fundet dræbt af to skud på en parkeringsplads i Hedeland.

Læs også Mand fundet død på parkeringsplads ved naturområde – mistænkt anholdt

Natten til tirsdag blev en mistænkt anholdt i sagen, og i Retten i Roskilde blev der sent tirsdag holdt retsmøde, hvor en dommer skulle afgøre, om mistanken var begrundet, og om der kunne ske varetægtsfængsling.

Det endte med en løsladelse efter et godt to timer langt og lukket retsmøde, oplyser politiets talsmand.

Den mistænkte er en 49-årig mand fra Roskilde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry. 

Politiet oplyser videre, at man nu arbejder på, at enten bestyrke mistanken mod den 49-årige eller frikende ham for at spille en rolle i sagen. 

Han er tidligere dømt flere gange. Blandt andet har han solgt kokain, håndteret tyvekoster og udslynget trusler. I et tilfælde skal han have truet en person med en bue og pil, skriver sn.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Den døde mand blev fundet på den trekantede parkeringsplads ved Hedeland Vinterasser. Foto: Skråfoto/Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Område afspærret

Politiet oplyser til TV 2 Lorry, at man kigger på oplysninger fra borgere og personer, der kendte den afdøde. 

I øvrigt vil politiet onsdag afspærre dele af Tjærebyvej og Lyngbækvej i området. Årsagen er, at man med hunde vil lede efter spor i området, oplyses det på Twitter.

Politiet formoder, at drabet skete i tiden fra søndag aften til mandag morgen. Den 47-årige blev fundet på parkeringspladsen "Vinterasserne". Her holdt også hans ældre blå Toyota Avensis.

Læs også Politi anholder ung mand med relation til skuddrab i Søborg

Naturområdet bruges af vandrere, løbere og cyklister, og politiet håber på at få henvendelser fra vidner, der har set noget usædvanligt - eller som hørte to brag.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 4635-1448 eller via nærmeste politi på telefon 114.

Den afdøde mand blev fundet på en parkeringsplads i Hedeland tæt på nogle vinterrasser og en badesø. Foto: Kåre Thor Olsen / Creative CommonsTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik