Boligområde plaget af vanvidskørsel

Politiet måtte flere gange rykke ud til Askerødkvarteret i Hundige, hvor der blev kørt på motocrossmaskiner.

I Askerød er beboerne plaget af motocrossere, som kører noget hurtigere end en scooter som den, der ses her på billedet. Foto: Emil Hougaard - Ritzau Scanpix

Beboerne i boligområdet Askerød i Greve-bydelen Hundige, har gennem længere tid døjet med harsarderet og utryghedsskabende kørsel på motocrossmaskiner.

Søndag var ingen undtagelse.

Her modtog Midt- og Vestsjællands Politi klokken 14.45 flere anmeldelser omkring harsarderet motocrosskørsel i området, skriver politikredsen i den offentlige døgnrapport over weekendens politisager.

En anmelder havde set en motocrossmaskine, som var parkeret på stedet. Politiet kørte derfor til Greve for at forsøge at finde frem til motocrossmaskinerne.

Da politiet ankom til kvarteret, traf de dog ikke nogen, der kørte på motocrossere, selvom de blev i området i et stykke tid.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bebyggelsen Askerød i Greve-bydelen Hundige har gennem længere tid været plaget af hasarderet motorcrosskørsel. Foto: Emil Hougaard - Ritzau Scanpix

Politiet måtte vende retur

Klokken 17.24 indløb en ny anmeldelse om motocrossere i området, og politiet kørte retur til Askerød.

Da politiet ankom, var den utryghedsskabende kørsel dog imidlertid ophørt igen, og politiet fandt heller ikke denne gang frem til nogen motocrossere.

Politiet oplyser dog, at de fortsat meget gerne hører fra borgere, der bemærker motocrossmaskiner i området, og som kan hjælpe politiet med at finde frem til maskinerne, eller dem, som kører på dem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik