Guld-Blume: Jeg vil da gerne fejres på Rådhuspladsen

Jeg vil da gerne fejres på Rådhuspladsen, lød det fra en træt og ombejlet Pernille Blume i Københavns Lufthavn.

Det var en massivt glædeshyl der mødte de danske OL-atleter i Københavns Lufthavn, da de landede tirsdag aften. Men det var kun pressefolk, idrætsfolk, venner og familie, der tog imod de trætte sportfolk.

Som den eneste med to medaljer om halsen, stod svømmeren Pernille Blume og strålede om kap med de mange blitzlys.

Det var dog tydeligt, at de mange atleter var trætte efter den lange rejse fra Rio. Og det er ifølge Dansk Idrætsforbund også derfor at OL-heltene ikke bliver fejret på Københavns Rådhus, som der ellers tradition ved de helt store idrætsbegivendheder.

- Jeg kan da godt forstå det, det er jo sent på aftenen og folk er jo trætte, lød det fra Pernille Blume, da det lykkedes TV 2 Lorry at fange hende et kort øjeblik.

- Men folk har været helt utrolig søde til at sende mig beskeder og hilsner. Og det er jo faktisk ret stort. De nøjes ikke bare med at tænke: Hun klare det godt. De sætter sig faktisk ned og skriver til mig. Det betyder virkelig meget.

Men direkte adspurgt indrømmer den veltrænede svømmer, at en fejring på Rådhuspladsen i København, ville have været en ekstra fest.

- Ej, jeg ville da gerne have været ude på balkonen, men det må vi tage næste gang, smiler Pernille Blume med de nu verdenskendte perlende tænder, inden hun haster videre til de ventende journalister.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

20_percent

playOL-skatere: Vi er bange for at køre ind i børnene

Tårnby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere