Uheld på uheld: Politiet har ekstra travlt i myldretiden

Politiet måtte her til eftermiddag rykke ud stribevis af færdselsuheld.

Københavns Vestegns Politi har haft ekstra travlt tirsdag eftermiddag med at rykke ud til en række mere og mindre alvorlige færdselsuheld, som er foregået i den sene myldretid.

Ved 16-tiden tweetede politiet om et færdselsuheld på Holbækmotorvejen i udadgående retning kort før frakørsel 6.

Ifølge vagtchef Lars Guldborg drejede det sig om to biler, der var braget ind i hinanden.

- Den ene bilist, en kvinde, blev teknisk fastklemt, så hun måtte blive siddende i sin bil, indtil redningspersonalet kunne få hende sikkert ud. Det er typisk noget, man gør ved piskesmæld, siger Lars Guldborg til TV 2 Lorry og tilføjer, at kvinden efterfølgende kom til kontrol på skadestuen.

- Hun er i princippet uskadt, siger han.

Harmonikasammenstød

Kort tid efter var den så gal igen. Denne gang på Motorring 3 i sydgående retning ved Jyllingevej.

- Tre biler kørte ind i hinanden i et harmonikasammenstød. Ingen kom heldigvis til skade. Det var kun materiel skade, siger Lars Guldborg og tilføjer, at uheldet skyldtes, at den ene af bilisterne bremsede alt for sent.

- Det er et typisk uheld, vi ser i myldretiden, siger han.

Politiet var dog knap nok færdige på stedet, før endnu et færdselsuheld indtraf. Denne gang i Rødovre på Slotsherrensvej ved Niels Frederiksens Allé.

- Det var en lastbil og en personbil, der kolliderede, fordi lastbilschaufføren ikke overholdt sin vigepligt. Der var heldigvis kun materiel skade, siger Lars Guldborg.

"Kør forsigtigt"

Han forklarer, at der har været rigeligt med færdselsuheld, og at de tre førnævnte tilfælde ikke er de eneste, som Københavns Vestegns Politi har rykket ud til tirsdag eftermiddag.

- Vi har også haft nogle andre små uheld, men dem har vi ikke tweetet ud, siger han.

Lars Guldborg oplyser, at der heldigvis ikke har været nogle tilskadekomne i nogle af ulykkerne, men opfordrer alligevel bilister til at passe ekstra meget på i myldretiden.

- I vinterhalvåret er der ekstra mørkt. Så det er vigtigt, at man holder afstand, viser hensyn og kører forsigtigt, siger han til TV 2 Lorry.