Tre millioner skal forskønne bymidten i Glostrup

Hvordan bliver den centrale del af Glostrup kønnere - kommunen inviterer til borgermøde

Politikerne på rådhuset i Glostrup har afsat tre millioner til forskønnelse af udvalgte områder af bymidten. Og nu bliver borgerne taget med på råd. Foto: TV2/Lorry

Tre millioner kroner - og forhåbentlig nogle gode ideer. Glostrup Kommune er i fuld gang med en udvikling af sin bymidte, og i den forbindelse er der også områder, der skal forskønnes. Derfor har byrådet afsat tre milliner kroner, og nu inviterer de borgerne til workshop med temaet: "Hvordan kan området komme til at blomstre og fortsat være et attraktivt sted at bo og drive virksomhed i."

Mødet afvikles tirsdag den 26. juni fra klokken 18 til 20 i salen under Glostrup Bibliotek, og hvis man gerne vil deltage, så skal man melde sig til på mailadressen: styrket.bymidte@glostrup.dk.

Læs også Gebommerlig bunke jord skal beskytte mod naturkatastrofer

Det er tre områder i Glostrup Bymidte, der skal have et løft. Det gælder Solvej, hvor der skal planlægges bedre parkering, mere grønt og mere kvalitet i selve vejrummet. Så handler det om Jernbanevej/Lilletorv, hvor deltagerne skal forholde sig til rammerne for den gode gågade og endelig skal mødedeltagerne diskutere forskønnelse af Glostrup Torv.

Folk, der bor eller har virksomhed i den centrale bymidte bliver via eboks inviteret til at deltage, men kommunen skriver på sin hjemmeside, at alle borgere, der har interesse i området er velkomne til at deltage.

Det er ikke kun i Glostrup, de pusler med en ny bymidte:

Læs også Kommunen uden et centrum vil have en bymidte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik