Politiet efter fund af dødt spædbarn: Hvem er denne kvinde?

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu et billede af en kvinde, som kan have tilknytning til det døde spædbarn, der blev fundet i Glostrup.

Et vidne har optaget en videosekvens fra området ved Brinken i Glostrup, hvor arbejdere mandag fandt liget af et spædbarn.

Videoen viser en kvinde iført rød hættetrøje, som den der tidligere er offentliggjort billeder af, der går fra det sted, hvor barnet langt senere blev fundet. 

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet ved endnu ikke, om kvinden har noget med barnet at gøre.

Kvinden matcher dog umiddelbart med beskrivelsen af en ung, kraftig kvinde, muligvis af rumænsk oprindelse, med langt mørkt, krøllet hår, som Københavns Vestegns Politi offentliggjorde torsdag.

quote Vi ved ikke, hvorfor hun går i området

Ole Nielsen, efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi

- Vi ved ikke, hvorfor hun går i området, og det kan der være mange gode grunde til. Men et vist sammenfald i beskrivelsen af den efterlyste kvinde, hættetrøjen og stedet gør, at vi naturligvis gerne vil tale med kvinden på filmen, siger efterforskningsleder Ole Nielsen og tilføjer:

- Hun må meget gerne henvende sig til os - og skulle nogen vide, hvem hun er, hører vi gerne fra dem. 

Politiet: Vi vil gerne vide disse tre ting

Efterforskerne på sagen har modtaget over 20 henvendelser fra offentligheden. Alligevel vil Københavns Vestegns Politi gerne høre fra flere, der har viden i sagen.

- Vi er fortsat meget interesseret i tre ting: Vi vil gerne høre fra alle med kendskab til et forsvundet spædbarn, som ved noget om den meget store, røde Nike-hættetrøje eller har information om den unge, kraftige kvinde med langt mørkt krøllet hår, som flere har set i området for nogle uger siden, siger Ole Nielsen.

Han retter fortsat en direkte appel til moderen om at henvende sig. Hun kan være syg, i krise og have behov for professionel hjælp.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.