Ny mand sigtet for ekstremt overfald i Lyngby

Endnu en person er sigtet i en sag, hvor han sammen med tre Satudarah-tilknyttede overfaldt en mand.

En 25-årig mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet i 10 dage ved Retten i Glostrup for sin andel i en sag, hvor en person blev slået i hovedet med en lægtehammer.

Ifølge anklagerne var han involveret i et overfald 21. maj sammen med tre andre fra bandemiljøet, da de slog en person i hovedet med en lægtehammer for at afpresse vedkommende.

De tre blev fængslet dagen efter overfaldet og er fra miljøet omkring rockerklubben Satudarah. Overfaldet skete på en parkeringsplads i Lyngby.

- Det er en sag, som politiet prioriterer højt, da den har en vis grovhed. Man efterforsker også eventuelle yderligere medgerningsmænd, siger anklager Pernille Søberg og fortsætter:

- Han er ikke medlem selv, men han omgås folk, som er medlem af Satudarah. Han er sigtet for grov vold, frihedsberøvelse, afpresning og ulovlig tvang.

Den fjerde person er ligesom de tre andre varetægtsfængslet frem til 19. juni.

Offeret er en ung mand på 20 år, som blev tvunget ind i en bil og kørt til en villavej i Bagsværd. Her blev den unge mand slået og sparket i hovedet og på kroppen og blev på ny truet med lægtehammeren.

Herefter blev han kørt til et skovområde ved Bagsværd Sø, hvor han blev sparket og slået. Her blev han ifølge politiet også truet med en pistol og stukket overfladisk med en kniv.

Det hele var tilsyneladende et mellemværende om penge. De tre overfaldsmænd skal have truet med at slå ofret og hans familie ihjel, hvis han ikke betalte 500.000 kroner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi demo

playPolitiet massivt til stede efter uro i København - en anholdt for stenkast

tåregas

playEfter stor demonstration: Kampklædt politi spærrer del af Østerbro

20210429-201324-7-1920x1440we

Politiet efterlyser tabt medicin - kan være dødeligt ved indtagelse

20190304-100858-7-1920x1279we

Intetanende borgere ramt af hardball-kugler: Mand affyrede skud fra en sølvfarvet bil

Glostrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere