Kvinde reddet af sin hund under voldtægt

Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med et hold cykelryttere, som kørte på nogle stisystemer i Glostrup kort inden et voldtægtsforsøg.

Arkivfoto. Foto: Scanpix

Her fandt voldtægtsforsøget sted. Foto: googlemaps.com

1 af 2

Københavns Vestegns Politi efterforsker en anmeldelse om forsøg på voldtægt på en kvindelig hundelufter. 

Voldtægtsforsøget skete cirka kl. 12 i lørdags - dagen før nytårsaften - på stisystemet i Risby Mark ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup.

Kort før forbrydelsen skete, kørte et hold cykelryttere forbi stedet, og dem vil politiet gerne i kontakt med. 

Der er tale om seks-syv cykelryttere på racercykler, som kom fra vest og først krydsede Nordre Ringvej via cykelbroen og derefter cyklede videre ad stisystemet i østlig retning mod Oxbjergvej.

Her fandt voldtægtsforsøget sted. Foto: googlemaps.com

Mand med bidsår efterlyses

Få minutter efter gik den kvindelige hundelufter ad samme rute, hvor hun blev overfaldet af en kraftig mand på 40-50 år med skægvækst.

Han er 180-185 cm høj og var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han er mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

Under voldtægtsforsøget gik kvindens hund til modangreb på manden. Den bed ham angiveligt i ansigtet eller på halsen.

- Vi vil meget gerne høre fra cykelholdet. Men vi hører også gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stisystemet – for eksempel en mand med friske sår i hovedet eller på halsen, lyder det fra efterforsker Steffen Johannesen fra Københavns Vestegns Politi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik