Jobskifte: Irma-boss bliver pelskonge

Jesper Uggerhøj forlader sin stilling som topchef hos Irma og bliver administrerende direktør for Kopenhagen Fur.

Købmandsvarerne bliver skiftet ud med eklusive pelse, når Jesper Uggerhøj bliver Kopenhagen Furs nye adminstrerende direktør.

Jesper Uggerhøj har tidligere været administrerende direktør for Premier Is og Løgismose, han har også haft ledende stillinger i Toms-Gruppen og Arla Foods. Nu forlader han så Irma, til fordel for den internationale pelsgigant Kopenhagen Fur, der holder til i Glostrup. 

- Jeg ser det som en meget stor og spændende udfordring at overtage direktørposten i Kopenhagen Fur. Virksomheden har i tæt samarbejde med de danske pelsdyravlere skabt imponerende resultater på de internationale markeder de senere år og indtager i dag en global førerposition. Den position ser jeg frem til fortsat at kunne udvikle i tæt samarbejde med pelsdyravlerne og de mange dygtige medarbejdere i Kopenhagen Fur, siger Jesper Uggerhøj, i en pressemeddelelse.

 

 Jesper Uggerhøj overtager efter Torben Nielsen, der går på pension efter 24 år som administrerende direktør for Kopenhagen Fur. 

- Jesper har både en solid erfaring med international afsætning, og så har han jo også - med mange års ansættelse i Arla Foods - været i en landmandsejet andelsvirksomhed før. Vi glæder os meget til samarbejdet, siger Tage Pedersen, formand for Kopenhagen Furs bestyrelse.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Glostrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere