Fire reddet ud fra brand i Glostrup

Politi og brandvæsen måtte onsdag eftermiddag rykke ud til en lejlighedsbrand i Glostrup. Fire personer måtte reddes ud.

1 af 3

En lejlighed på Glostrup Hovedgade er stort set brændt ud, og to personer er kørt på hospitalet efter en lejlighedsbrand onsdag eftermiddag.

- Klokken 15.13 modtager vi en anmeldelse, der går på, at der er brand i en lejlighed på Glostrup Hovedgade. Og i den anmeldelse ligger der også, at der kan være personer, der skal reddes ud. Derfor rykker vi hurtigt ud sammen med brandvæsnet og konstaterer, at vi må redde fire mennesker ud, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi Thomas Christensen til TV 2 Lorry.

Branden opstod i en lejlighed på Hovedvejen 23 i Glostrup, og trafikken har derfor været påvirket i begge retninger, da politiet kortvarigt var nødsaget til at afspærre hovedgaden.

Trafikken kører igen i begge retninger, men mod øst må man regne med ekstra rejsetid, da der stadig arbejdes på stedet.

- Slukningsarbejdet er slut nu, men skadesservice arbejder stadig på stedet for at redde de sidste ting ud, siger Thomas Christensen.

To personer er efterfølgende blevet kørt til Hvidovre Hospital, hvor de skal blive natten over. De to andre, der blev reddet ud, er blevet tilset af en læge og frigivet på stedet.

Der er ikke andre lejligheder i boligkomplekset, der er kommet til skade under branden.

Årsagen til branden er ukendt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik