Fire personer får straksdomme i narkosag

To rocker-medlemmer er torsdag idømt seks års fængsel for handel med kokain. Yderligere to personer får fængselsstraffe i sagen. Dommene faldt samme dag, som de mistænkte blev anholdt.

Der var i dag ikke langt fra sigtelse til dom i sag om narko.

Fire personer har nemlig fået såkaldte straksdomme ved Retten i Glostrup.

Det sker efter at Særlig Efterforskning Øst (SEØ) under Københavns Politi gennemførte en aktion tidligere torsdag, hvor i alt fem personer blev anholdt i Nordsjælland og på Vestegnen. 

Og allerede senere samme dag blev fire af de anholdte fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Alle fire erkendte de forhold, de var sigtet for, og sagerne blev derfor afgjort med såkaldte straksdomme.

- Det er en grundig efterforskning med stærke beviser, som har ført til, at de fremstillede kunne dømmes samme dag, som de blev anholdt, udtaler senioranklager Sannie Pilebo i en pressemeddelelse fra Københavns Politi.  

Tilfreds senioranklager

To mænd på henholdsvis 25 og 31 år blev idømt hver seks års fængsel for distribution af tre kilo kokain. Der er tale om to fuldgyldige medlemmer af en rockergruppe.

En 27-årig mand blev idømt tre år og seks måneders fængsel for besiddelse af et kilo kokain og 500 gram hash med henblik på videresalg, mens en 39-årig kvinde fik tre år og tre måneders fængsel for opbevaring og videresalg af et kilo kokain.

- Der er tale om organiseret narkokriminalitet i rockermiljøet, så jeg er tilfreds med, at retten har givet de dømte lange fængselsstraffe, siger senioranklager Sannie Pilebo.

Den femte anholdte blev løsladt uden fremstilling, men er fortsat sigtet i sagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Glostrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere