Fire personer får straksdomme i narkosag

To rocker-medlemmer er torsdag idømt seks års fængsel for handel med kokain. Yderligere to personer får fængselsstraffe i sagen. Dommene faldt samme dag, som de mistænkte blev anholdt.

En veludført aktion har ført til fire domme samme dag ved Retten i Glostrup. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Der var i dag ikke langt fra sigtelse til dom i sag om narko.

Fire personer har nemlig fået såkaldte straksdomme ved Retten i Glostrup.

Det sker efter at Særlig Efterforskning Øst (SEØ) under Københavns Politi gennemførte en aktion tidligere torsdag, hvor i alt fem personer blev anholdt i Nordsjælland og på Vestegnen. 

Og allerede senere samme dag blev fire af de anholdte fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Alle fire erkendte de forhold, de var sigtet for, og sagerne blev derfor afgjort med såkaldte straksdomme.

- Det er en grundig efterforskning med stærke beviser, som har ført til, at de fremstillede kunne dømmes samme dag, som de blev anholdt, udtaler senioranklager Sannie Pilebo i en pressemeddelelse fra Københavns Politi.  

Læs også Bandedrab i Herlev udløser historisk dom til svenskere

Tilfreds senioranklager

To mænd på henholdsvis 25 og 31 år blev idømt hver seks års fængsel for distribution af tre kilo kokain. Der er tale om to fuldgyldige medlemmer af en rockergruppe.

En 27-årig mand blev idømt tre år og seks måneders fængsel for besiddelse af et kilo kokain og 500 gram hash med henblik på videresalg, mens en 39-årig kvinde fik tre år og tre måneders fængsel for opbevaring og videresalg af et kilo kokain.

- Der er tale om organiseret narkokriminalitet i rockermiljøet, så jeg er tilfreds med, at retten har givet de dømte lange fængselsstraffe, siger senioranklager Sannie Pilebo.

Den femte anholdte blev løsladt uden fremstilling, men er fortsat sigtet i sagen.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik