Rockere holder sommerfest midt i bandekonflikt

Politiet vil være i området, lyder meldingen.

Tidligere har man i Bagsværd holdt fest med udenlandske gæster. Her var politiet også til stede. Foto: Søren Bidstrup - Scanpix

- Nu kan vi med stolthed meddele, at der er endnu en fest på vej. Der vil også denne aften være et line-up med nogle af Danmarks bedste DJ's med et anlæg, der kommer til at spille hele byen op. Og selvfølgelig vil der også denne aften være FRI DRINKS til alle damer!

Sådan skriver man på rockergruppen Satudarahs facebook-side, hvor man inviterer til fest i klubhuset. 

100 personer har tilmeldt sig arrangementet, hvor eventpiger vil servere flasker og drinks ifølge invitationen. 

Læs også Satudarahs klubhus grundigt gennemsøgt efter lukning

Politiet holder øje med løjerne

Sommerfesten bliver afholdt få kilometer fra Tingbjerg, hvor bandegrupperingen Loyal to Familia holder til. Banden er involveret i den eskalerende konflikt i hovedstadsområdet, hvor tre mænd alene i denne uge er blevet skudt på åben gade. 

Men naboer og borgere i Gladsaxe Kommune skal ikke bekymre sig, lyder det fra Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry:

- Vi vil være til stede i området, mens det foregår. Vi er ikke fastmonteret ved festen, men vi er der, siger vagthavende Lars Jørgensen til TV 2 Lorry. 

Læs også Larmende men fredeligt farvel til dræbt Satudarah-rocker

Forventer en rolig og lukket fest

Ifølge politiets oplysninger og invitationen på Facebook, så starter festen omkring klokken 22 fredag aften, hvorfor man vil være på stikkerne omkring det tidspunkt. 

Men selvom man reklamerer for et brag af en fest med høj musik, så forventer man, at det vil gå stille og roligt, lyder meldingen:

- Mig bekendt bliver det en afdæmpet fest, for man har ikke inviteret folk udefra. Mere kan jeg ikke sige, da jeg jo af gode grunde ikke selv har været der. Vi lader tiden vise, hvordan det går, siger vagtchef Lars Jørgensen til TV 2 Lorry. 

- Der er ikke noget, som bebeoerne skal være bekymrede for, siger han. 

Læs også Satudarah-rockere anholdt for handel med kilovis af kokain

Berygtet for hård kriminalitet

Rockergruppen Satudarah har gjort sig uheldigt bemærket i offentligheden flere gange. 

I november 2016 lukkede politiet klubhuset i Bagsværd midlertidigt af sikkerhedsmæssige årsager efter at der var skudt mod en person med relation til grupperingen. 

I efteråret sidste år blev et 25-årigt medlem af klubben fundet dræbt og parteret i et grønt område i Albertslund. 

I maj 2017 blev flere medlemmer sigtet for omfattende handel med stoffer. Ved en aktion på den københavnske vestegn og andre steder på Sjælland havde politiet beslaglagt en million kroner, to skydevåben og et kilo kokain. 

Tidligere har man i Bagsværd holdt fest med udenlandske gæster. Her var politiet også til stede. Foto: Søren Bidstrup - Scanpix

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik