Lakrids-direktør uddelte slik på hospitaler nytårsnat: Nu tager han en tur mere

Nytårsaften kørte lakridsdirektøren Morten Kornbech rundt og besøgte en række akutmodtagelser i hovedstadsområdet. Nu vil han besøge dem, han ikke nåede.

Som TV 2 Lorry tidligere har fortalt, var det dronningens nytårstale, der satte tankerne i gang i Morten Kornbechs hoved.

Direktøren fra Bagsværd Lakrids blev så bevæget af dronningens ord om at sætte pris på det arbejdende folk, at han satte sig ud i sin bil nytårsnat – fast besluttet på at køre rundt til akutmodtagelserne i hovedstadsområdets hospitaler, hvor han sagde tak for indsatsen og uddelte lakrids til dem, der var på arbejde.

En tur der bragte ham forbi akutmodtagelserne i Hillerød, Frederikssund, Bispebjerg, Herlev og Hvidovre samt Rigshospitalet.

Morten Kornbech ville gerne have uddelt lakridser til flere hospitaler, som han dog troede var lukkede nytårsnat, men han lovede, at hvis nogen følte sig forbigået, så ville han råd bod på det.

Og det gør han så nu, for siden nytårsdag er han blevet kimet ned af medarbejdere fra en række hospitaler, han ikke kom forbi.

Og det tager Morten Kornbech med et stort smil, for selvfølgelig skal resten også have lakrids, siger han til TV 2 Lorry.

- Vi fik besøg på vores fabrik af en sygeplejerske fra akutmodtagelsen i Glostrup, som jeg troede var lukket, da jeg kørte rundt. Men hun fik en kasse lakrids med, som hun har delt ud til sine kollegaer. Men det viser sig også, at jeg mangler fire andre steder, før min tur er komplet.

Artiklen forsætter under billedet.

 

Medarbejderne hos Bagsværd Lakrids Sebrina og Silje overdrager en kasse lakrids på 7,5 kilo til sygeplejerske Kristine fra akutmodtagelsen på Glostrup Hospital. Lakridserne er siden blevet delt ud til kollegerne.
Medarbejderne hos Bagsværd Lakrids Sebrina og Silje overdrager en kasse lakrids på 7,5 kilo til sygeplejerske Kristine fra akutmodtagelsen på Glostrup Hospital. Lakridserne er siden blevet delt ud til kollegerne.
Foto: Privat

I nær fremtid planlægger Morten Kornbech derfor at aflægge akutmodtagelserne i Gentofte, Amager og Roskilde et lakrids-visit, så han også kan sige tal for indsatsen til medarbejderne der.

- Det manglede da bare. Jeg vil gerne gøre en god gerning i ånd med dronningens tale, og jeg opdagede Nytårsaften hvor stor glæde det kan bringe hos andre, siger Morten Kornbech.