Død mand fundet i vandet: Nu er familien underrettet

Lørdag morgen er en person fundet død i Mølleåen ved Lyngby Sø.

- Vi går ud fra at personen er druknet, men det skal undersøges nærmere før det kan slås helt fast, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry. Foto: alarm112danmark.dk

Politiet fik anmeldelsen 07.31 - og kan på nuværende tidspunkt ikke sige meget. Men det ser ifølge vagtchefen ikke ud til, at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet. Foto: alarm112danmark.dk

1 af 2

En mand er fundet død i Mølleåen, der deler Bagsværd og Lyngby Sø. Manden blev fundet ved bredden på Lyngby Sø-siden ved Nybro Båd og Kanoudlejning. Det bekræfter Vestegnens Politi overfor TV 2 Lorry. 

- Vi er i gang med at undersøge, hvad der er sket, lød det tidligere på dagen fra vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Lars Jørgensen.

Politiet oplyste, at den afdøde er en ældre mand, men vedkommende havde ingen identifikationspapirer på sig. Derfor tog det lidt længere tid at få identificeret ham og finde frem til familien.

De pårørende er nu underrettet om dødsfaldet, oplyser vagtchef Søren Uhre til TV 2 Lorry ved 15.30-tiden.

- Familien til den afdøde bor i Nordsjælland, og de er nu blevet underrettet. Der bliver lige nu afholdt ligsyn, så man kan klarlægge dødsårsagen. På nuværende tidspunkt er der intet, der indikerer på en forbrydelse, siger Søren Uhre.

- Ud fra de oplysninger, vi har fået fra de pårørende, så kunne det tyde på noget sygdom, men hvordan han så er endt i søen, er noget vi undersøger nærmere.

Vagtchefen oplyser, at den afdøde er 81 år gammel.

Politiet fik anmeldelsen 07.31 lørdag morgen, og manden var ikke klædt i tøj, som indikerer, at han har været ude at dyrke vandsport på søerne. 

Personen er fundet ved Nybro Båd og Kanoudlejning. Foto: Google maps

Politiet fik anmeldelsen 07.31. Det ser ifølge vagtchefen ikke ud til, at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet.  Foto: alarm112danmark.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik