Unik verdenspremiere på Bellevue Teatret

Bellevue Teatret sætter som det første teater i verden Ken Folletts nyeste bestseller, Den Evige Ild, op som teaterstykke til næste år.

00:44

Bestseller-romanen Den Evige Ild bliver næste år til et teaterstykke på Bellevue Teatret

Om et år kan man se en vaskeægte verdenspremiere på Bellevue Teatret. Ken Folletts seneste bestseller-roman, Den Evige Ild, får den 1. marts premiere som teaterstykke. 

Bogen har siden efteråret solgt over 100.000 eksemplarer alene i Danmark, og teaterdirektør på Bellevue Teatret, Pia Jette Hansen, er meget begejstret over, at hun nu skal være med til at lave den til et teaterstykke:

Det er vildt stort! Det kan ikke blive større inden for teaterverdenen.

Pia Jette Hansen, Teaterdirektør på Bellevue Teatret

- Det er vildt stort! Det kan ikke blive større inden for teaterverdenen. Vi er de eneste, der har fået lov, og jeg glæder mig sådan til at producere forestillingen med hele teamet. Det er altid stort at gøre noget som de første, så det giver bare en helt særlig fornemmelse, at Ken Follett har sagt ja.

Det er anden gang, at Pia Jette Hansen har fået den verdenskendte britiske forfatters tilladelse til at gøre en af hans historiske romaner til et teaterstykke.

Sidste gang var på hendes tidligere arbejdsplads Østre Gasværk Teater, som opførte Jordens Søjler. 

I 2016 fulgte TV 2 Lorry nogle af Jordens Søjlers medvirkende, da de tog til England for at besøge Ken Follett. Det kan du se her:

14:54

Søndagsmagasin

Luk video

Læs også Jordens Søjler på vej til udlandet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?