Unge puster liv i lukket Michelin-restaurant

Godt nyt for madører med smag for Michelin-mad: Den nyligt lukkede restaurant "Den Røde Cottage" genåbner med nyt ungt team i køkkenet.

Fra venstre er det Morten Magh, Simon Lerche, Magnus Lykke Houvenaeghel samt den tidligere ejer Anita Klemensen Foto: Pressefoto

I slutningen af december lukkede Michelin-restauranten Den Røde Cottage i Klampenborg.

Men nu kan der snart blive tændt nyt lys i Michelin-stjernen.  

1. marts bliver restauranten nemlig overtaget af kokken Simon Lerche sammen med et nyt ungt team, lyder det i en pressemeddelelse.

Har længe været en drøm

Det her er en drøm for min kæreste og mig og noget, som vi har ledt efter fra første dag, vi fandt ud af, at vi ville drive vores egen restaurant. 

Simon Lerche, køkkenchef

- Det her er en drøm for min kæreste og mig og noget, som vi har ledt efter fra første dag, vi fandt ud af, at vi ville drive vores egen restaurant. Den Røde Cottage vil blive videreført i samme stil og tæt ved samme koncept, som den tidligere ejer Anita Klemensen har haft succes med i otte år – blot tilført en smule ungt, balanceret vildskab, siger en glad Simon Lerche.

Køkkenchefen rykker ind i de gamle bygninger fra 1844 sammen med unge kokke og sommeliers, der alle er opfostret hos Jan Friis-Mikkelsen på gourmet-restauranten Tinggården i Nordsjælland.

Læs også I dag mister Nordsjælland en Michelin-stjerne

Den Røde Cottage har de sidste seks år haft en Michelin-stjerne.

En stjerne, som Simon Lerche har i sinde at lade skinne videre.

- Det er den samme tilgang til maden og råvarerne på Den Røde Cottage, som vi er opfostret med på Restaurant Tinggården. Det ligger i vores DNA, at der ikke bliver gået på kompromis, og med det team jeg har omkring mig, tror vi på, at vi med hårdt arbejde kan videreføre konceptet, siger Simon Lerche.

  Foto: Anett Bruhn - Scanpix

 

Andre restauranter med Michelin-stjerner

Geranium
AOC
Søllerød Kro
Era Ora
formel B
Kokkeriet
Kiin Kiin
Studio at the Standard
Kadeau
108
Relæ
Marchal
Clou
Kong Hans Kælder

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik