Ung mand efterlyst af politiet for at spytte buschauffør i ansigtet

Nordsjællands Politi efterlyser formodede gerningsmand til en episode, hvor en buschauffør blev spyttet i ansigtet tilbage i august måned.

En ung mand er i politiets søgelys for en episode, hvor en buschauffør angiveligt blev spyttet i hovedet.

Hændelsen skete tilbage i august måned - mere præcist lørdag den 31. august mellem klokken 19.40 og 19.50 - hvor buschaufføren i buslinje 176 blev spyttet i ansigtet af den mandlige passager, da bussen gjorde holdt på Vangedevej over for Vangede Station.

Selvom sagen er flere måneder gammel, og den formodede gerningsmand blev optaget på video, er det fortsat ikke lykkedes at finde ham.

Derfor efterlyser politikredsen nu den unge mand.

- Vi har haft den formodede gerningsmand efterlyst internt i vores egne rækker, ligesom vi har fremvist billederne fysisk til flere kontakter med fast gang nær gerningsstedet. Det har dog ikke ført til en identifikation, og derfor efterlyser vi ham nu offentligt med håbet om, at nogen kan genkende ham, udtaler politikommissær Bruno Witting-Hansen fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Den unge mand er efterlyst for at spytte en buschauffør i ansigtet.
Den unge mand er efterlyst for at spytte en buschauffør i ansigtet.
Foto: Nordsjællands Politi

- Vi er udmærket klar over, at sagen ikke er dugfrisk, og i den perfekte verden var efterlysningen her offentliggjort tidligere, men af flere forskellige årsager sker det nu. Vi tror dog stadig på, at nogen kan genkende manden, og derfor vælger vi alligevel at efterlyse den formodede gerningsmand bredt, selvom forholdet ikke er sket hverken i går eller i forgårs, slutter Bruno Witting-Hansen.

Har man oplysninger i sagen, bedes man sende en mail til aas002@politi.dk, kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller benytte funktionen Tip Politiet i app’en Politi.

Sådan beskriver politiet den formoede gerningsmand:

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere