Ulf Pilgaard om aflyst Cirkusrevyen: - Jeg er faktisk glad for det

Ulf Pilgaard ser frem til næste års revy, hvor han for sidste gang skal få smilet frem på folks læber foran et stort publikum i revyteltet.

På grund af Covid-19 restriktionerne har Cirkusrevyen i dag valgt at aflyse alle forestillinger i år.

Skuespiller Ulf Pilgaards skulle ellers have holdt sit 40 års jubilæum i revyen og samtidig optrådt for sidste gang på teltets skrå brædder.

Nu er det udskudt til næste år.

quote Det er jo meget vemodigt, at jeg ikke længere skal bruge mine somre herude - også selvom jeg selv har valgt det

Ulf Pilgaard

- Personligt er jeg faktisk glad for det. Jeg har selv plæderet for, at det skulle ende sådan her, for jeg synes, at det er mærkeligt at spille en sommerrevy om efteråret, hvor vejret bliver dårligt, og der ikke er ligeså meget liv udenfor, lyder det fra Ulf Pilgaard.

Han påpeger, at det samtidig giver ham mulighed for at udskyde sit farvel med revyen.

- Det er også positivt. Det er jo meget vemodigt, at jeg ikke længere skal bruge mine somre herude - også selvom jeg selv har valgt det. Men det kan jeg så vente med at spekulere over, for jeg tager lige en sæson mere.

Ulf Pilgaard er klar til næste års show

Årets revy skulle blandt andet have handlet om dronningens 80 års fødselsdag, men selvom det til næste år vil være "old news", vil meget af materialet fra dette års show kunne bruges i næste sæson. Også selvom verden er forandret.

- Jeg vil vove den påstand, at det ikke kommer til at handle om corona det hele. Tværtimod. Men der vil nok være en eller anden lille kommentar til hele corona-situationen, siger Ulf Pilgaard.

Skuespilleren mener selv, at han har været et mønstereksempel i forhold til at overholde alle restriktioner, siden Danmark blev lukket ned.

- Fordi jeg er jo blevet alene og lever i sådan en slags selvisolation. Jeg har ikke set ret mange, forklarer han.

Ulf Pilgaard ser frem til, at han igen kan stå foran et stort publikum, når der er forpremiere på næste års sæson den 1. maj 2021, og endnu engang få smilet frem på folks læber.

Du kan se et længere interview med Ulf Pilggard nedenfor: