Tidligere radiovært kørt ned af skraldebil: Nu deler hun rørende foto

Tidligere DR-radiovært Monica Krog-Meyer var forleden involveret i en højresvingsulykke med en skraldebil. Nu har skraldemændene sendt hende en rørende hilsen.

Det kunne meget vel være endt fatalt, da den tidligere DR-radiovært Monica Krog-Meyer tirsdag blev kørt ned på sin cykel af en højresvingende skraldebil på hjørnet af Bernstorffsvej og Baunegårdsvej i Hellerup.  

Dagen efter ulykken vågnede 68-årige Monica Krog-Meyer op på Rigshospitalets Traumecenter. Hun kunne intet huske. Men hun havde slået hovedet og brystkassen, og hendes tøj var klippet op, fortæller hun på Facebook.

"Mit tøj er klippet op, min hjelm er flækket, cyklen er færdig og jeg har blå mærker som en bokser i 14 omgange, som én sagde," skriver Monica Krog-Meyer, der heldigvis kan trøste sig med, at hun ikke har brækket noget.

God stil

Som et sødt, lille plaster på såret har de to skraldemænd, der kørte ind i hende, efterfølgende givet hende en smuk buket blomster og skrevet et lille kort, hvor de ønsker hende god bedring.

quote Det må have været gyseligt at opleve for dem. Jeg kan intet huske

Monica Krog-Meyer

Monica Krog-Meyer har på Facebook delt et foto af den flotte buket.

"Vi har netop talt med politiet og er rigtig glade for at vide, at du efter omstændighederne har det godt. Vi er selvfølgelig kede af ulykken og håber, at du kommer dig hurtigt," står de i beskeden fra de to skraldemænd.

Monica Krog-Meyer takker skraldemændene for deres betænksomme gestus.

"Hvor er det god stil og virkeligt rørende at få en buket fra de to skraldemænd, der kørte ind i mig. Det må have været gyseligt at opleve for dem. Jeg kan intet huske," skriver hun.

Hun takker samtidig skraldemændene for, at de kun kørte 15 kilometer i timen. Selv kørte hun det, man må på en elcykel - 25 kilometer i timen.

Monica Krog-Meyer tænker, det nok var hendes held, at hun blev kastet væk i stedet for at komme ind under skraldebilen, og at det er derfor, hun ingen alvorlige skader har.

Udover at have været radiovært er Monica Krog-Meyer også forfatter til et par bøger. Hun har desuden oversat bøger, indtalt lydbøger og holdt foredrag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere