Skovshoved vinder DM-guld for hold i badminton

Favoritterne fra Skovshoved vandt suverænt DM i hold i badminton over Team Skælskør-Slagelse.

All England-vinderne Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var suveræne, da Skovshoved mandag vandt DM for hold i badminton. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Favoritterne fra Skovshoved var aldeles urørlige, da klubben mandag aften sikrede DM-titlen for hold i badminton. 

Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse tørnede sammen i DM-finalen i Frederiksberg-Hallerne, og det blev en ensidig affære, hvor Skovshoved vandt fire ud af seks opgør, og dermed sikrede guldmedaljerne med en 4-0-sejr. 

Læs også Verdensmester besøgte 7-årige Rasmus på Rigshospitalet

Skovshoved var foran 1-0, inden det overhovedet begyndte, da Skælskør-Slagelses Carolina Marin ikke stillede op.

Stjernespilleren, der vandt OL-guld i Rio i 2016, og som to gange er blevet verdensmester i damesingle, var blevet hjemme i Madrid med en skade, hvilket var en klar svækkelse af Skælskør-Slagelse-holdet. 

Mette Poulsen vandt dermed opgøret 21-0, 21-0 uden at komme i kamp. 

Joachim Fischer og Sara Thygesen fra Skovshoved indledte derfor med at besejre Kim Astrup Sørensen og Line Kjærsfeldt i mixeddouble med 21-17, 21-8, og dermed var Skovshoved foran 2-0. 

Læs også Kontroversielle Brøndby-bannere fjernet: 8 personer anholdt

I damedouble var konstellationen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, der i marts vandt All England for første gang, en alt for stor mundfuld for Skælskør-Slagelses par med Camilla Juhler Kristiansen og Selena Piek. 

Favoritterne vandt 21-8, 21-10 og var foran 3-0. 

Den fjerde og afgørende sejr blev hentet, da Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen i herredouble besejrede Kalle Koljonen og Søren Gravholt 21-10, 21-10. 

Mads Pieler Kolding erstattede en syg Carsten Mogensen, men det fik ingen betydning, og med fire sejre var guldmedaljerne sikret, og de to kampe i herresingle var uden betydning. 

Læs også Lyngby-træner efter nederlag på nederlag: Jeg er den rette

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik