Politiet efterlyser offer til muligt overfald i Charlottenlund

Politiet har fået en anmeldelse om et muligt overfald i Charlottenlund Slotspark, men de ved ikke, hvem offeret er.

Nordsjællands Politi efterlyser en kvinde, som muligvis har været udsat for et forsøg på overfalde hende i Charlottenlund Slotspark. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Søndag kort før klokken syv blev en kvindelig løber i Charlottenlund Slotspark kontaktet af en anden kvinde, som oplyste, at hun var blevet forsøgt overfaldet af en mand i skoven.

Kvinden har dog ikke selv henvendt sig til Nordsjællands Politi. Politiet vil dog gerne i kontakt med hende hurtigst muligt:

- Vi vil gerne høre fra den pågældende kvinde for at kunne fastslå omstændighederne, da vi naturligvis tager sådan en anmeldelse meget seriøst. Vi ved ikke, hvad der er sket forinden, men det kan vi forhåbentlig få kastet lys over, hvis kvinden ser denne efterlysning, oplyser leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, politikommissær Henrik Gunst i en pressemeddelelse.

Politiet vil også gerne høre fra eventuelle vidner, der har set noget i området på det pågældende tidspunkt, eller som har en formodning om, hvem kvinden er. Har du oplysninger i sagen, kan du ringet til politiet på telefonnummer 114.

Kvinden beskrives som

  • Kropsbygning: Spinkel
  • Cirka 167 cm høj
  • Cirka 65-68 år
  • Yderligere kendetegn: Dansk af udseende og talte dansk. Kort, gråt hår med krøller. Iført sort, kort og tynd dunjakke samt mellemblå jeans. Hun bar desuden moderne briller med markant sort stel og kørte på en klassisk damecykel.

Læs også Fartkontrol i hele landet fra mandag morgen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik