IKEA belønner trofaste medarbejdere med ekstra pension

IKEA har sat sig for at belønne trofaste medarbejdere. Det betyder helt konkret, at de medarbejdere, der har været ansat i fem år, får sat 11.233 kroner ekstra ind på deres pensionsopsparing.

Foto: TV 2 Lorry

Det er loyalitetsprogrammet "Tack", der blev indført sidste år, der giver ekstra penge til medarbejderne.

- Der er ingen tvivl om, at vores medarbejdere er vores største aktiv. De er afgørende for vores fortsatte vækst, og vi vil gerne belønne dem, der bliver hos os i mange år, siger Dennis Balslev, der er administrerende direktør for IKEA Danmark.

Mere præcist fungerer bonusordningen på den måde, at IKEA, afhængigt af årets resultat, sætter en større pose penge ind i pensionsordningen, og den bliver så fordelt ud på alle medarbejdere.

Når den enkelte medarbejder har været i virksomheden i fem år, bliver det opsparede beløb sat ind på vedkommendes pensionsordning, ligesom det også er tilfældet med de kommende års bonusbeløb.

Foruden "Tack" har IKEA også et bonusprogram kaldet One IKEA bonus, som belønner medarbejderne i de butikker, der opfylder årets mål.

Det betød, at de ansatte i varehusene i Taastrup, Odense og Aalborg med mindst seks måneders anciennitet fik en ekstra månedsløn i november.

I Aarhus vankede der en femtedel af en månedsløn, mens de i Gentofte måtte nøjes med deres normale løn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik