Gentofte Stars i skæbnekamp på isen

I aften bliver der varmt på isen i Gentofte Skøjtehal når Gentofte Stars spiller finalekamp mod Esbjerg Energy i Metal-ligaen.

Hvis ikke ishockey-holdet, Gentofte Stars, udligner til to-to i aftenens kamp, så kan de højst sandsynligt vinke farvel til DM-titlen. 

Så når det går løs fredag aften i Gentofte Skøjtehal mod Esbjerg Energy i Metal-ligaen, skal der store armbevægelser til. Lige nu er Gentofte Stars er bagud 1-2 i finaleserien, hvor der spilles bedst ud af syv kampe.

quote Vi har ikke forberedt os specielt sportsligt. Og heller ikke mentalt. Spillerne ved godt, at de skal holde hovedet koldt og kæmpe lige så flot, som de plejer. Så skal det nok gå.

Peter Ferslew, direktør  i Gentofte Stars Elite

- Dagens kamp er lige så vigtig som alle de andre. Når vi er i så tæt et opgør, er de små marginaler, der tæller, siger Peter Ferslew, direktør  i Gentofte Stars Elite til TV 2 Lorry.

Gentofte har overrasket i denne sæson, hvor holdet er nået hele vejen til finalen for første gang i klubbens historie.

Sidst Esbjerg og Gentofte mødte hinanden, var det ikke til at forudse, hvem der ville vinde.

- Det har været så tætte kampe, at det virkelig kan siges her, at det er de bittesmå detaljer, der er afgørende for hvem der vinder, siger Peter Ferslew.

Stars var foran to gange i kampen og til trods for en noget nervøs start, fik holdet spillet sig op, og var dominerende i kampens afslutning. Især i overtiden var der flere store muligheder for at lukke kampen og tage den vigtige ude sejr, men Esbjerg-holdet viste sin styrke til sidst og vandt. 

Gentofte Stars vandt kamp to i finalen mod de forsvarende mestre fra Esbjerg.

Holder hovedet koldt

- Vi har ikke forberedt os specielt sportsligt. Og heller ikke mentalt. Spillerne ved godt, at de skal holde hovedet koldt og kæmpe lige så flot, som de plejer. Så skal det nok gå, siger Peter Ferslew, direktør  i Gentofte Stars Elite.

- Jeg er ikke rystende nervøs, for vi har vist stor mental styrke hele vejen. Holdene er så lige på den lange bane, at det vil vise sig, hvem der enten er dygtigst, bedst eller bare mest heldig på dagen, siger Peter Ferslew.

Der er 100 billetter tilbage, der kan købes i døren, fortæller Peter Ferslew.

Du kan se kampen direkte på TV2 SPORT fra kl 19.00 i aften.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere