Gentofte gider ikke sexlegetøj

’Nordens største erotiske webshop’ har undersøgt danskernes vaner, hvad angår sexlegetøj.

Gentofte er kendt for at være lidt af en liebhaver-enklave.

Her topper huspriserne, og gennemsnitsindkomsterne er tårnhøje. Men når det kommer til sexlegetøj, tyder det på, at indbyggerne er omtrent lige så konservative som borgmesterens eget parti. 

I hvert fald indtager Gentofte sidstepladsen som det område i Danmark, hvor der bliver købt mindst sexlegetøj per indbygger.

Det viser en årsopgørelse over antallet af ordre hos Sinful.dk, som bryster sig af at være nordens største erotiske webshop.

Helt anderledes står det til gengæld til i København, som indtager en fræk andenplads kun overgået af Sønderborg. Her bestilte indbyggerne knap tre gange så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet.

De frækkeste og kedeligste byer i 2018:

Derfor får de for lidt

- Min tanke er, at der bor mange par med små børn i Gentofte, og vi ved, at det er en periode, hvor mange par har meget travlt og fokuserer mindre på sex og intimitet, siger Mathilde Mackowski, medstifter af Sinful.

Her var årets mest populære sexlegetøj blandt mænd penisringe, og blandt kvinderne var det en bestemt type klitoris-stimulator med trykbølger, som hittede allermest.

Fun Facts

Selvom Gentofte indtager førstepladsen som ’årets kedeligste by’, så var der heller ikke særlig meget vildskab at spore i Hørsholm, Vallensbæk, Gladsaxe og på Frederiksberg. 

Set ud fra ordredata var navnene Mark og Simone dem, der bestiller mest glidecreme, sexet undertøj, dildoer og vibratorer.

Hvad angår festish-kategorier som lak, læder og smæk bagi, så var den mest kinky by i 2018 Christiansfeld i Sønderjylland.

Der blev lagt knap 200.000 ordre på Sinful’s danske webshop i 2018. Mænd stod for 51,1 procent af alle køb, mens kvinderne stod for 48,9 procent.

Se hele oversigten over danskernes sexliv anno 2018 her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Rødt-flag-Amager-Strand_ny

playEr du vinterbader? Hold øje med røde flag og lamper ved strande

Dialektkort

Efterlysning: Hjælp TV 2 Lorry med at redde dialekterne

coronavirus covid grafik ny mutation

Se, hvor du står i vaccinekøen

Daniels Driveby - Wissam marengs

playBagedyst-dronning Wissam: Ishøj har det hele

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere