Flere skud affyret ved kendt kro

Nordsjællands Politi modtog lørdag aften en anmeldelse om skud ved Skovriderkroen nord for København.

Nordsjællands Politi rykkede lørdag aften talstærkt ud efter en anmeldelse om et skyderi ved Skovriderkroen på Strandvejen nord for København. 

Natten til søndag bekræfter Henrik Alstrup, vagtchef ved Nordsjællands Politi, at ingen personer er blevet ramt under skyderiet. 

- Vi ved nu med sikkerhed, at ingen er blevet ramt, og der er tilsyneladende kun blevet skudt mod en personbil, siger vagtchefen. 

Flere skud affyret

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen om skyderiet klokken 22.12. Det er fortsat sparsomt med oplysninger i sagen, men Henrik Alstrup forklarer, at der er blevet affyret "flere skud". 

Der var dog ingen personer i bilen, der blev skudt imod, forklarer vagtchefen. 

Nordsjællands Politis første formodning var, at skyderiet muligvis havde forbindelse en række banderelaterede skyderier i København den seneste tid.

Politiet rykkede talstærkt ud til skyderi ved Skovriderkroen i Charlottenlund, nord for København.
Politiet rykkede talstærkt ud til skyderi ved Skovriderkroen i Charlottenlund, nord for København.
Foto: alarm112danmark.dk

Den teori kunne Nordsjællands Politi allerede natten til søndag afvise efter at have afhørt vidner på stedet. 

Søndag morgen fortæller vagtchef Palle Jørgensen, at politiet har været i kontakt med ejeren af bilen. Han vil dog ikke fortælle, om ejeren har kunnet kaste lys over, hvem, der skød mod hans bil.

- Det holder vi foreløbig for os selv, siger han og tilføjer, at politiet søndag morgen ikke vil sige mere om episoden.

Natten til søndag bekræfter Henrik Alstrup, vagtchef ved Nordsjællands Politi, at ingen personer er blevet ramt under skyderiet.

- Vi ved nu med sikkerhed, at ingen er blevet ramt, og der er tilsyneladende kun blevet skudt mod en personbil, siger vagtchefen, siger han til Ritzau.

Skudepisoden lørdag aften er den syvende i løbet af ugen i hovedstadsområdet.