Efterlyst mand fundet død i skov

En 38-årige mand, som søndag forlod sin bopæl i Charlottenlund i nedtrykt tilstand er fundet død i Hareskov, oplyser politiet

Opdatering kl 20:45
Den efterlyste mand er torsdag aften fundet død i Hareskov, oplyser Nordsjællands Politi på Twitter. Der er ikke umiddelbart noget, som tyder på, at der skulle ligge en kriminel handling bag. De pårørende er underrettet. Mandens navn og billede er fjernet fra artiklen, efter at han er blevet fundet.

Trods flere dages eftersøgning af en 38-årig mand i områder, han har tilknytning til, er det endnu ikke lykkedes at finde ham.

Derfor efterlyser Nordsjællands Politi ham med billede i håb om at få oplysninger fra borgere, som har set ham eller i øvrigt kan have kendskab til hans opholdssted.

Han forlod sit hjem i Charlottenlund 19. juni, og siden har ingen af hans pårørende hørt fra ham.

- Vi er i besiddelse af oplysninger, som peger i retning af, at han var nedtrykt, da han forlod sin bopæl, og vi vil derfor meget gerne i kontakt med ham for at sikre os, at han har det godt. Vi har med blandt andet patruljehunde søgt efter ham i de områder, som vi ved, han har en tilknytning til, men det er desværre endnu ikke lykkedes os at finde ham. 

- Vi har en formodning om, at han kan befinde sig i området omkring Hareskoven/Hareskovby og Bagsværd, men vi vil meget gerne opfordre borgere i hele Storkøbenhavn til at kigge efter ham og kontakte os, hvis han er eller bliver set, fortæller leder af Hundesektionen i Nordsjællands Politi, politikommissær Lars Hjorth Olesen.

Tog afsted på handikapscooter

Politiet oplyser, at den 38-årige, da han forlod sin adresse, var kørende på en sølvgrå handikapscooter med bredt sort sæde, tre hjul, en stor kurv bagpå og fodhvilere foran.

Det er deres vurdering, at handikapscooteren formentlig er løbet tør for strøm, men hvis nogen ved, hvor den er, så kan den give en indikation om, hvor Denny befinder sig.

- Har nogen set den beskrevne handikapscooter stå et sted, vil vi meget gerne høre om det. Det vil kunne hjælpe os i retning af, hvor han er taget hen, og vi vil kunne målrette vores eftersøgning af ham og derved forhåbentlig hurtigere finde frem til ham.

- Ring hellere til os en gang for meget end en gang for lidt, hvis man er i tvivl om, hvorvidt en oplysning kan være relevant for sagen. Vi leder fortsat videre efter ham med vores patruljehunde i de områder, vi tror, han kan befinde sig i, men det vil være en stor hjælp at høre fra borgere, som måtte have set enten ham eller hans handikapscooter, slutter Lars Hjorth Olesen.

Borgere, som måtte have set manden eller i øvrigt har oplysninger til sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.