Cirkusrevyen er aflyst

Cirkusrevyen, der skulle markere Ulf Pilgaards sidste optræden, er aflyst.

Der bliver ingen parodier eller løjerlige optrædner på Bakken i Klampenborg i år.

Cirkusrevyen har grundet coronavirussen måttet aflyse deres årlige forestillinger.

Det oplyser revyen i pressemeddelelse.

- Vi har gennem de sidste uger og måneder arbejdet hårdt på at kunne rykke alle forestillinger til efteråret, men myndighedernes genåbning af Danmark giver os en stor usikkerhed om, hvornår vi kan forvente at kunne byde gæsterne velkommen samtidig med, at vi endnu ikke har fået tilladelsen til at dispensere fra den normale spilleperiode. Vores gæsters sikkerhed er vores første prioritet, og vi har derfor taget den store og tunge beslutning at aflyse Cirkusrevyen i år, fortæller direktør Torben “Træsko” Pedersen.

Jubilar må vente med sin afslutning

En af de store milepæle ved årets revy skulle have været Ulf Pilegaard sæson nummer 40 og samtidig hans sidste optræden. Den må nu vente til næste år, hvor Cirkusrevyen vender tilbage.

- Vi havde sat alle sejl til, at Cirkusrevyen 2020 skulle blive uforglemmelig med Ulf Pilgaards jubilæum og sidste sæson. Heldigvis kan vi allerede nu fortælle, at Ulf Pilgaard er klar til Cirkusrevyen 2021, hvor han får sin velfortjente fejring, siger Torben “Træsko” Pedersen.

Næste års hold til at indtage scenen er allerede sat. Det bliver udover Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

Alle gæster, der har købt billet til Cirkusrevyen 2020, har fået en mail med information om aflysningen. Cirkusrevyen 2021 får premiere fredag den 7. maj med forpremiere fra lørdag den 1. maj.