30'er-tøj, stråhatte, højt hår og gamle biler indtog travbane

Væddeløbshestene var erstattet af hestekræfter, da veteranbilsentusiaster søndag mødtes til træf på travbanen i Charlottenlund.

Der var fokus på amerikanske veteranbiler til søndagens træf. Foto: TV 2 Lorry

Luften var fuld af oktan 98, da ejere af amerikanske og engelske veteranbiler søndag mødtes til den 35. udgave af Charlottenlund MOTORCLASSIC Motor Meeting i Charlottenlund.

De amerikanske er meget anderledes end de europæiske. De er store, flydere og driver af luksus

Kim Polte, arrangør af Motorclassic Motor Meeting, Charlottenlund

Årets tema var amerikanske og britiske biler. Ifølge arrangør Kim Polte kan netop de biler noget særligt:

- De amerikanske er meget anderledes end de europæiske. De er store, flydere og driver af luksus. Store finner og store lygter. Masser af chrom. Det er et flot skue, når de kommer kørende, siger Kim Polte.

Se TV 2 Lorrys indslag om veterantræffet herunder:

01:18

Veterantræf i Charlottenlund

Luk video

Overlader dobbeltkobling til manden

Blandt deltagerne til årets træf var Pia Jensen fra Frederiksberg og hendes mand i en skrigrød Plymouth PD Delux Cabriolet 1933. Bilen har været omdrejningspunkt for mange gode oplevelser:

- Vi kommer til mange forskellige veteranbilsarrangementer. Det er vældig hyggeligt. og vi møder mange dejlige og glade mennesker, som vi får relationer til, siger Pia Jensen.

Parret har mange gode oplevelser med bilen selvom turene sandsynligvis havde været mere komfortable, hvis de var foregået i en nye model:

- Vi ved, hvordan den kører og har vænnet os til det. Så det tager vi, som det er. Men jeg overlader førersædet til min mand. Bilen har nemlig dobbeltkobling. Det er han bedst til at køre med, siger Pia Jensen.

Parrets røde cabriolet kører omkring 70 kilometer i timen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik