Serie Fyrre - fed og forfra ?

27:16

Dette afsnit

Fyrre, fed og forfra ? (6:6)

Hvem er den moderne mand og hvordan ser han ud? Denne gang handler det om ekstremsport.

"Idag skal den moderne mand helst have gennemført en ironman - og helst på Hawaii". Så kontant er reklamemanden Thomas Fedder. Men ifølge livsstilseksperten Christine Feldthaus er det lidt noget sludder - i hvert fald når det gælder hende selv. "Jeg vil meget hellere bruge tiden sammen med en livsnyder, for de er meget sjovere end sådan en totalt toptrimmet atlet. Og så slipper jeg også for at ligge der og suge maven ind" griner hun. Tilsyneladende er den moderne mand meget forskellig, alt efter hvem man spørger. I dette sidste afsnit konkluderer journalist Robert Bedsted på, hvad HAN har fundet ud af i løbet af de seneste seks afsnit.

12/08/2016

Han er 44 år, far til én, fraskilt og vejer 15 kilo for meget. Fyrreårskrisen banker på, og den anden halvdel af livet ligger lige om hjørnet. Men hvordan tager man fat på de anden halvdel af sit liv?

Robert Bedsted undersøger, hvordan den moderne mand kan se ud. Han får livsstilsekspert Christine Feldthaus, reklameguru Thomas Fedder og mandeterapeut Anette Jønsson til at komme med deres holdninger og råd til den moderne mand, og så sætter han sin egen mandighed på prøve.

Serien er produceret af TV 2 Nord.

Afsnit

Alle serier A-Å