Serie
Fyrre - fed og forfra ?

Fyrre, fed og forfra ? (4:6)

I aftenens afsnit af ”Fyrre, Fed & Færdig?” skyder journalist Robert Bedsted et rådyr med bue og pil. For kokken Kim Møller har bedt ham om at medbringe kød, når de to sammen skal snakke om moderne mænd og madlavning. Rådyret tilbereder de over bål langt ude i skoven. Og det står i stærk kontrast til livsstilseksperten Christine Feldthaus’ påstand om, at moderne mænd har købt hele vognparker af køkkenmaskiner i bestræbelserne på at indtage samtalekøkkenerne. Men den er god nok. Samfundsforsker Johannes Andersen giver hende ret. I dag bruger den moderne mand nemlig køkkenet til at imponere sine venner og sin kvinde. Reklamemanden Thomas Fedder går skridtet videre og påstår, at den moderne mand ikke bare skal vide noget om mad og vin. Han skal også helst selv have hentet det. På en vingård i Sydfrankrig forstås. Tilrettelæggelse: Robert Bedsted
7/8/2020

Han er 44 år, far til én, fraskilt og vejer 15 kilo for meget. Fyrreårskrisen banker på, og den anden halvdel af livet ligger lige om hjørnet. Men hvordan tager man fat på de anden halvdel af sit liv?

Robert Bedsted undersøger, hvordan den moderne mand kan se ud. Han får livsstilsekspert Christine Feldthaus, reklameguru Thomas Fedder og mandeterapeut Anette Jønsson til at komme med deres holdninger og råd til den moderne mand, og så sætter han sin egen mandighed på prøve.

Serien er produceret af TV 2 Nord.