Serie
Fyrre - fed og forfra ?

Fyrre, fed og forfra ? (2:6)

”Den moderne mand er en klon af Michael Blomquist fra filmen Mænd der hader kvinder”. Så firkantet stiller reklameguruen Thomas Fedder tingene op i andet afsnit af serien ”Fyrre, Fed & Forfra?” Den moderne mand er velklædt, tjekket, casual og så har han i øvrigt en tatovering. Ikke mange, men bare en enkelt tatovering som er meget nøje udvalgt, lyder det fra eksperterne. ”Kvinderne er holdt op med at tage hånd om mandens påklædning, så i dag må mænd selv tage hånd om deres stil”, lyder det fra herretøjseksperten Thomas Farsinsen, der i øvrigt iklæder seriens vært Robert Bedsted en stribe mere eller mindre vellykkede sæt herretøj. Og så oplyser tatovør Brian Grønhøj, at Robert ganske enkelt er nødt til at få en tatovering, hvis han skal være moderne. Brian Grønhøjs forslag til en tatovering er baseret på en lang samtale og giver Robert Bedsted tårer i øjnene. Og så husker seriens sure gamle mænd Lynge Jakobsen og Johannes Andersen tilbage på dengang, da Hammerthor lavede netunderbukser. Fyrre, Fed & Forfra? er en serie i seks afsnit, om mænd, for mænd og af mænd. Tilrettelæggelse: Robert Bedsted
7/8/2020

Han er 44 år, far til én, fraskilt og vejer 15 kilo for meget. Fyrreårskrisen banker på, og den anden halvdel af livet ligger lige om hjørnet. Men hvordan tager man fat på de anden halvdel af sit liv?

Robert Bedsted undersøger, hvordan den moderne mand kan se ud. Han får livsstilsekspert Christine Feldthaus, reklameguru Thomas Fedder og mandeterapeut Anette Jønsson til at komme med deres holdninger og råd til den moderne mand, og så sætter han sin egen mandighed på prøve.

Serien er produceret af TV 2 Nord.