FV15: Venstre-kandidat trækker sig

Venstre bekræfter her til morgen at deres kandidat, den iransk-fødte advokat Sam Jalaei her valgt at trække sit kandidatur til valget d. 18. juni.

Kandidat i Københavns Storkreds, Sam Jalaei, har besluttet sig for at trække sit kandidatur, efter kun en uges valgkamp. Et polititilhold mod eks-konen stopper ham.

Og på Venstres hjemmeside optræder han da, her til morgen, heller ikke på listen over kandidater til folketingsvalget 2015.

Susanne Lindholm, kredsformand i Venstre, Indre by, siger til TV 2 Lorry: - det er en ulykkelig situation, der har fået ham til at trække sig.

Årsagen, som Sam Jalaei har givet Venstre, er at han trækker sig af familiemæssige årsager.

Beslutningen er en konsekvens af at Ekstra Bladet mandag bringer historien om, at den iransk-fødte advokat Sam Jalaei har et politi-tilhold mod sin eks-kone.

Venstre-politikeren blev tildelt politi-tilholdet den 2. juli 2013, efter at han ifølge Ekstra Bladet, havde krænket sin ekskone ved at forfølge hende og genere hende med mails, sms'er og trusler.

- Jeg kan bekræfte, at i forbindelse med en tidligere familie- og samværssag med min ekskone, som jeg i øvrigt vandt, kom der gensidige anklager, som endnu ikke er færdigbehandlet af myndighederne, skriver Sam Jalaei i en e-mail til Ekstra Bladet.

På hans egen facebook-side skriver Sam Jalaei selv om tvisten mellem ham og eks-konen om samværet med deres fælles barn.

Et tilhold er gyldigt i fem år. Overtrædes tilholdet, kan det straffes med bøde eller fængsel i indtil to år.

Susanne Lindholm, siger til TV 2 Lorry, at der er indkaldt til et ekstraordinært møde tirsdag aften. Her vil man beslutte hvem der opstiller op i stedet for Sam Jalaei.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Hans Toft 2018

Går af efter 28 år som borgmester: ”Han symboliserede det kommunale Konservative”

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere