FV15: Thulesen bryder ud i sang efter måling

Formand startede spontan sang efter valgstedsmåling, som gør Dansk Folkeparti større end nogensinde.

Til tonerne af "You'll never walk alone" steg Kristian Thulesen Dahl op på scenen til Dansk Folkepartis valgfest og sang selv sidste del af sangen, da han fik overrakt mikrofonen for at tale til sine partifælder.

Sangen tilegnede Kristian Thulesen Dahl alle Dansk Folkepartis støtter, der hyldede partiformanden med øredøvende klapsalver på hans vej ind i lokalet ad den røde løber.

Dansk Folkeparti står i aftenens første valgstedsmåling til at være aftenens sikre sejrherre med massiv fremgang til lidt over 18 procent af stemmerne fra de 12,3 procent af stemmerne, som partiet fik i 2011.

Men i sin tale understregede Kristian Thulesen Dahl, at intet endnu er givet på forhånd.

- Vi venter spændt på de rigtige resultater nu. Det, vi mangler, er, at de rigtige resultater tikker ind. Så må vi se, om de bekræfter meningsmålinger og exitpolls, sagde han.

Dansk Folkeparti ser lige nu ud til at blive landets næststørste parti.

Kristian Thulesen Dahl lagde da heller ikke skjul på, at aftenens store fremgang til partiet kommer til at give indflydelse, hvis blå blok står til at sejre.

- Vi er et parti, som de andre partier ikke kan komme udenom. Vi er et parti, der skal tages alvorligt, sagde Thulesen Dahl fra talerstolen.

I de første målinger står Dansk Folkeparti til at slå Fremskridtspartiets rekordresultat fra valget i 1973, hvor Mogens Glistrup og partiet fik 15,9 procent af stemmerne.

Dermed er Dansk Folkeparti eneste parti ud over de fire ældste partier, V, K, R og S, der nogensinde har får over 16 procent af stemmerne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Hans Toft 2018

Går af efter 28 år som borgmester: ”Han symboliserede det kommunale Konservative”

20180314-173131-5-1920x1281we

Politisk chok i Gentofte: Hans Toft går af til maj

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere