FV15: SF: Patienter skal inddrages mere

Hospitaler skal inddrage patienterne i hele deres forløb, og det krav skal skrives ind i lovgivningen, lyder det fra SF.

00:52

1 af 2

- Det er en fejl, at patienter ikke bliver inddraget nok fra starten af i et hospitalsforløb. Hospitalerne skal forpligtes til at inddrage patienterne fra begyndelsen, og det tror jeg, vi skal have med i lovgivningen.

Sådan lyder det fra SF-veteranen Holger K. Nielsen, der også vil give hospitalspatienter flere løbende klagemuligheder. Han frygter ikke, at flere klagemuligheder vil føre til mere bureaukrati.

- Man er nødt til at sørge for, at der er et ordentligt samarbejde mellem lægen og patienten. Det mener jeg godt, man kan gøre, uden at der skal udfyldes flere blanketter, siger Holger K. Nielsen i TV 2 Lorrys valgprogram 'Valg i privaten'.

'Valg i privaten' er TV 2 Lorrys live-program, hvor valgdebatten flytter helt ud i dagligstuerne. Det er seerne, der sætter dagsordenen, og de lokale kandidater bliver direkte konfronteret med de hverdagsproblemer, der optager vælgerne.

I denne sidste udgave af programmet er Holger K. Nielsen, MF (SF), Pia Kjærsgaard, MF (Dansk Folkeparti) og Helge Vagn Jacobsen, MF (Rad. V. på besøg hos dagpengemodtager Cherri Poulsen i Ballerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik