FV15: KD vil rulle skolereformen tilbage

Skolereformen er lavet af folk, der ikke har forstand på lærergerningen, lyder det fra Kristendemokraterne i København.

Skolereformen fungerer ikke, og derfor skal den rulles tilbage. Det mener Kristendemokraternes spidskandidat i Københavns Storkreds, Ingrid Fjelbæk Wredstrøm.

- Reformen skulle styrke fagligheden, men når lærerne ikke har tid til at forberede sig, så daler fagligheden. Det er fuldstændig tåbeligt. Reformen er skabt af embedsmænd, der ikke forstår, hvad det vil sige at være lærer, siger Ingrid Fjelbæk Wredstrøm i TV 2 Lorrys valgprogram 'Valg i privaten'.

Hun mener, det er vigtigt at få lærerne tilbage på banen.

- Hvis det stod til os, så fik vi hevet de der ekstratimer tilbage. Børnene lærer ikke mere af at være længere tid i skole. Og så må vi få lærerne på banen. Man har taget en meget, meget vigtig erhvervsgruppe og tromlet hen over dem, siger Ingrid Fjelbæk Wredstrøm.

'Valg i privaten' er TV 2 Lorrys live-program, hvor valgdebatten flytter helt ud i dagligstuerne. Det er seerne, der sætter dagsordenen, og de lokale kandidater bliver direkte konfronteret med de hverdagsproblemer, der optager vælgerne.

I denne udgave af programmet er folketingskandidaterne Peter Hummelgaard (Soc.dem.), Ingrid Feldbæk Wredstrøm (KD) og Finn Rudaizky (Da. Folkep.) på besøg hos folkeskolelærer Lene Nielsen på Nørrebro i København.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

makkerparishøj

Smidt ud efter Islamisk Stat-kommentar: Nu er han taget til nåde af borgmester

penge skat

Gaveregn: Alle ansatte i kommune belønnes med 1000 kroner

20201019-130444-2-1920x1280we

Tidligere overborgmester Frank Jensen starter konsulentfirma

20200122-103312-A-1920x1281we

Hvem tør gå først? Partier bag forslag om at droppe valgplakater i København

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere