FV15: Fitness-dronning vil være sundhedsminister

Charlotte Bircow, der opstiller i navnet Charlotte Næss-Schmidt, har ét succeskriterium: Hun vil i Folketinget.

Det er en forhåbningsfuld og stolt Charlotte Bircow (LA), der torsdag aften kan se Liberal Alliance stå til at få 8,2 procent af stemmerne ved folketingsvalget.

Det tidlige fitness-ikon er stolt over den valgkamp, som Liberal Alliance har ført, og fuld af forhåbning for at blive valgt til Folketinget.

- Jeg har kun ét succeskriterium, og det er, at jeg kommer ind. Jeg har altid kun en plan A, og sådan har jeg altid haft det, siger hun til Ritzau.

Liberal Alliance-politikeren stiller op i Københavns Omegns Storkreds - under navnet Charlotte Næss-Schmidt, selvom hun i mange danskeres bevidsthed nok bedst er kendt under efternavnet Bircow.

Hun ankom som en af partiets første prominente navne til Liberal Alliances valgfest på Børsen, og hun har en helt klar og målrettet plan med sin politik.

- Da jeg havde mit allerførste møde med Anders Samuelsen, der sagde jeg: Goddag, jeg vil gerne være sundhedsminister. Og det mener jeg - det er det, jeg rigtig gerne vil, siger hun.

- Og det bliver jeg ved med at ville, indtil det ikke kan lade sig gøre. Jeg brænder for det, jeg har viden, jeg har uddannelsen, og jeg har selv været gennem "ups and downs".

Charlotte Bircow roser i øvrigt sin formand, Anders Samuelsen, for at have ført en god valgkamp, hvor der ikke er blevet kastet med mudder, men til gengæld snakket politik.

- Vi trænger til et Folketing, hvor vi taler politik, hvor man lytter til hinanden, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder og uenigheder, og hvor vi samarbejder og ikke mindst skaber resultater, siger hun.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

penge skat

Gaveregn: Alle ansatte i kommune belønnes med 1000 kroner

20201019-130444-2-1920x1280we

Tidligere overborgmester Frank Jensen starter konsulentfirma

20200122-103312-A-1920x1281we

Hvem tør gå først? Partier bag forslag om at droppe valgplakater i København

20190704-114409-5-1920x1338we

Politikere vil have lattergas på forbudsliste

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere