Værløse Bio: Kom og hent vores stole

Mangler du det optimale udstyr til din hjemmebiograf, så er det nu, du skal slå til. I Værløse Bio får de nye biografstolene - og du kan få fingre i de gamle.

Et sted mellem 80 ører og 2 kroner - det var prisen for en biografbillet til Værløses  biograf i 1954.

I dag er prisen en anden - men det er faciliteterne og kvaliteten også. Og nu bliver den endnu bedre!

Værløse Bio satser nemlig på komfort, og derfor er der nye stole på vej til provinsbiografen. Konkret bliver det sal 1, der får et mindre ansigtsløft, når håndværkerne i dag løsner de gamle stole fra biograf-gulvet.

Det er dog ikke alle stole, de skal udskiftes, men 70 sæder fra de mest populære pladser, der findes fra række fire til og med række syv. Det skriver Furesø Avis.

 - Efter godt 11 år, e erder nærmest ikke mere polstring tilbage, siger Tine Kirkeballe til Furesø Avis, og oplyser videre, at hun selv har afprøvet og udvalgt stolene på en messe i Barcelona.

Flere af stolene bliver desuden med såkaldt 'recliner-effekt', så man kan læne sig tilbage i det bløde sæde.

- Det glæder jeg mig rigtig meget til at se, hvad vores biografgæster siger til, siger Tine Kirkeballe, der er forpagter af Værløse Bio til Furesø Avis.

Foruden de nye sæder, får biografens store sal også skiftet gulvtæppet, og langs med trappen bliver der installeret LED-lys.

De 70 biografstole, som skal udskiftes, bliver stillet i en stor container i dag, lørdag den 7. maj, og her kan interesserede melde sig på banen, hvis de vil have fat i de rød-polstrede sæder til hjemmebiografen.

- Jeg har allerede fået solgt 10 stykker - men jeg har 70, så der er rigeligt endnu, siger Tine Kirkeballe til TV 2 Lorry, og oplyser, at de sælges for 250 kroner per styk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere